Ukrainian Speaking Customer Representative

M Plus

Ukrainian Speaking Customer Representative

M Plus

Ankara, Antalya, İstanbul(Avr.), İzmir, İstanbul(Asya)

Uzaktan / Remote

Uzaktan / Remote

3 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı M...

Müşteri Hizmetleri / Çağ...

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Müşteri Hizmetleri / Çağrı Mer...

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye'nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan Mplus Türkiye, ilk olarak 2000 yılında CMC Türkiye adı altında İstanbul'da kuruldu. Şirketimiz, Ocak 2020'de CMC Türkiye'nin 23 yıllık deneyiminden ve Mplus Grup'un küresel uzmanlığından yararlanarak Avrupa'nın en hızlı büyüyen BPO, teknoloji ve danışmanlık grubunun en büyük üyesi olarak konumunu sağlamlaştırdı. Mplus Türkiye, bu deneyimiyle tüm paydaşlarına zamanın ötesinde bir müşteri deneyimi sunmak için güç veriyor.

Mplus Türkiye, başarılı bütünsel danışmanlık hizmetlerinin yanı sıra 360° çok kanallı iletişim ve müşteri odaklı deneyimler için yenilikçi entegre çözümler geliştirerek sürekli büyüyen BPO sektöründe BPTO dönüşümüne liderlik ediyor. Şirket, bankacılık, finans, lojistik, telekomünikasyon, tüketici elektroniği, enerji, otomotiv ve e-ticaret gibi çeşitli sektörlerden küresel müşterilere hizmet vermektedir.

Mplus Grup, Türkiye ve Avrupa'da 62 lokasyonda 14.500'ü aşkın çalışanıyla 57 ülkeden 300'den fazla kuruluşa 32 dilde hizmet sunuyor. Türkiye'de Mplus Grubu'nda 8.000'in üzerinde çalışan çalışmaktadır. Genel merkezimiz İstanbul'da bulunan şirket, Bayburt, İzmir, Malatya, Rize, Şanlıurfa ve Van'daki ofisleriyle iş ortaklarının verimliliğini artırmak amacıyla 10'dan fazla dilde 100'ün üzerinde projeye destek vermektedir. Mplus Türkiye, Mplus Akademi'de verilen eğitimlerle tüm Mplus çalışanlarının çağın gereklerine göre gelişimini sürekli desteklemektedir.

Mplus, müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler oluşturmak için CRM ve AI tabanlı Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) uygulamalarını kendi araştırma ve geliştirme merkezinde en son teknolojilerle geliştirmektedir. Şirket aynı zamanda Türkiye'den Avrupa'ya teknolojik çözümler ihraç etmekte ve günün 24 saati sürekli teknik destek sağlamaktadır.

Çağrı Merkezi Derneği üyesi olan Mplus Türkiye, çağrı merkezi sektörünü dijital dönüşümle geleceğe taşımayı hedefliyor.

Devam eden büyüme ve pazar gelişimi nedeniyle, Müşteri Hizmetleri ekibimize katılacakUkraynaca Konuşan Müşteri Hizmetleri Temsilcisi arıyoruz   .

Genel Nitelikler:

  • Ukraynaca anadili ve B2 seviyesinde İngilizce yeterliliği,
  • En az lise mezunu,
  • İletişim becerisi kuvvetli ve diksiyonu düzgün,
  • Müşteri ve hizmet odaklı,
  • Ekip halinde çalışmaya istekli,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek (vardiyalı çalışabilecek),
  • İkna becerisine güvenen,
  • Sorumlu ve proaktif,
  • Kişilerarası ilişkilerde başarılı,
  • İyi derecede Bilgisayar bilgisi.

Çalışma saatleri pazartesiden cumaya sabah 10'dan akşam 6'ya kadar olacaktır. Yoğun dönemlerde hafta sonu çalışması da talep edilebilmektedir.

İş tanımı:

  • Aramalar, sohbetler ve e-postalar da dahil olmak üzere çeşitli kanallardan gelen iletişimlere hızlı ve profesyonel bir şekilde yanıt vermek, operasyonel hedeflerle uyum sağlamak ve uygun konuşma kalitesi standartlarını sürdürmek,
  • Müşteri ile ilk temasta çözülemeyen sorunların ilgili departmanlara iletilmesi,
  • Ürün hakkında her türlü bilgi için detaylı bilgiye sahip olmak ve gerekli kaynakları (web sitesi, eğitim dokümanları vb.) etkin kullanarak ürünü müşteri ihtiyaçlarına göre sunmak için bilgileri güncel tutmak,
  • Müşterilere doğru bilgi sağlamak için ürün ve ekran eğitimlerine katılmak,
  • Sorunu veya talebi çözülen müşterilerin takibini ve bilgilendirmesini yapmak gerekirse, en kısa sürede arama yapmak,
  • Çalışma günlerine, saatlerine, mola ve yemek programlarına uyum sağlamak,
  • Ekip Lideri ve üst yönetimden gelen geri bildirimlere göre aksiyon almak,
  • Projeye özel KPI hedeflerine ulaşmak için gerekli performansı sergilemek,
  • Projede kullanılan programlara hakim olun ve doğru şekilde kullanın.

 

 

Aday Kriterleri

Lise(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) Ukraynaca(Okuma : Ana Dil, Yazma : Ana Dil, Konuşma : Ana Dil)

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Maaşları Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nasıl Olunur? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nedir? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi İş İlanları

Çağrı Merkezi Hizmetleri / Danışmanlık

Hakkımızda

Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan CMC Türkiye, 2000 yılında İstanbul’da kuruldu. Ocak 2020’de, Türkiye ve Avrupa’da

Şirket Sayfasına Git

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Maaşları Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nasıl Olunur? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi Nedir? Müşteri Hizmetleri Temsilcisi İş İlanları