Online Satış Sorumlusu (Yurt Dışı)

Buldan's

Online Satış Sorumlusu (Yurt Dışı)

Buldan's

Denizli(Buldan)

İş Yerinde

İş Yerinde

3 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 10 yıl arası

Departman

Hizmet

Hizmet

Başvuru Sayısı

81 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 10 yıl arası

Başvuru Sayısı

81 başvuru

Departman

Hizmet

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

·     ·       Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden (işletme, iktisat, pazarlama) mezun olmak.

·       En az 3 yıl mesleki deneyime sahip olmak.

·       Bilgisayar, ofis programları ve ilgili paket programları kullanabiliyor olmak.

·       Tercihen sektörel bilgi sahibi olmak.

·       B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanıyor olmak.

·       İyi derecede İngilizce bilmek.

·       Erkek adaylar için askerlikle ilişiği kalmamış olmak.

·       Dijital pazarlama trendlerini ve sosyal medyayı yakından takip etmek. 

İŞ TANIMI

·       Online iletişim kanalları ile müşterilere iletilen tüm teklifleri ilgili prosedür ve talimatlara göre şirket yazılı hafızasında kayıt altına almak.

·       Şirket stratejik hedefleri doğrultusunda yeni pazar analiz çalışmaları gerçekleştirmek ve hedef müşteri kitlesi belirlemek.

·       Gerçekleşen satış analizlerini Aylık/Yıllık olarak gerçekleştirmek ve bağlı bulunduğu yöneticisine raporlamak.

·       Online satış platformlarında faaliyet gösteren rakip analizlerini gerçekleştirmek ve bağlı bulunduğu yöneticisine dönemsel olarak raporlamak.

·       Online satış kanallarında koleksiyonlara ait ürünlerin takibini gerçekleştirmek ve uygunsuzluk tespit edilmesi durumunda ilgili kişilere bilgi vererek düzeltilmesini sağlamak.

·       Yeni koleksiyonlara ait ürünlerin ilgili platformlara yüklenmesi aşamasında, dış hizmet alındığı durumlarda bağlı bulunduğu yönetici koordinatörlüğünde gerekli destek işlemlerini gerçekleştirmek, dış hizmet alınmadığı durumlarda ilgili platformlara ürünlerin yüklemesini ve görsel düzenlemelerini yapmak.

·       Online platformlarda satılan ürünlerin stok kontrollerini günlük olarak gerçekleştirmek ve gerekli işlemlerin yapılmasını sağlamak.

·       Stok miktarı azalan veya kritik seviyeye ulaşan ürünler ile ilgili planlamaya bilgi vermek ve üretime dahil etmek.

·       Online satış kanalında bulunan depolardaki stokların kritik seviyeye ulaşmamasını sağlamak.

·       Yeni koleksiyonların üretilip online satış platformlarına yüklenebilmesi adına planlama birimini ile koordineli bir şekilde çalışmak.  

·       Sipariş teslim sürelerinde gecikme yaşanmaması adına Planlama ve Depo birimleri ile koordineli bir şekilde çalışmak.

·       Online satış kanallarında bulunan siparişlere ait ürünlerin teslimine kadar depo ve sevkiyat birimi ile gerekli takip işlemlerini gerçekleştirmek.

·        Müşterilere sipariş bilgilendirmelerini yapmak ve müşteri şikayetlerini cevaplayarak müşteri memnuniyetini sağlamak.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Yapılmadı, Muaf
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Online Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Online Satış Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

DÖNMEZ EV TEKSTİLİ 1981 yılında kurulan firmamız ürettiği ev tekstili ve plaj tekstilinin 70% ini dünyaca ünlü markalara ihraç etmekte, 30% unu ise B

Şirket Sayfasına Git

Online Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Online Satış Sorumlusu İş İlanları