Antalya(Muratpaşa)

İş Yerinde

İş Yerinde

6 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Reklam

Reklam

Başvuru Sayısı

59 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

59 başvuru

Departman

Reklam

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Sorumluluk Alanı:

Meta (Instagram), TikTok, Google (YouTube), Pinterest ve diğerleri aracılığıyla uluslararası çevrimiçi pazarlama ve satış kampanyalarının (İngilizce, Almanca) oluşturulması.

Moda, gıda ve içecek segmentindeki yükselen yıldızlarımız için kurumsal kimlik ile uyumluluğun sağlanması.

Bu, ürün reklamları, açılış sayfaları, kurumsal profiller (PDF’ler) ve diğerlerinin oluşturulmasını, .

Kreatif Direktöre doğrudan raporlamayı içerir.



Sosyal medya ve trendler senin alanın, modayı ve yeni ürün yeniliklerini seviyorsun, alışveriş yapmayı ve yeni şeyler denemeyi sevdiğin için müşterilerin ne istediğini ve neye ihtiyaç duyduğunu anladığına inanıyorsun. Meta, TikTok ve Google’daki reklamlara aşinasın, tek başına reklam çıkabilirsin, uyarlayabilir ve sonuçlarını izleyebilirsin. Türkçe'nin yanı sıra İngilizce ve/veya Almanca da konuşuyorsun. Estetik gözüne sahipsin ve grafik fikirleri uygulama yeteneğin var. Diğer insanlarla çalışmayı, vizyonları eyleme dönüştürmeyi ve sorumluluk almayı seviyorsun. Hırslısın, kararlısın ve en iyilerden biri olmak istiyorsun. Ayrıca çok iyi bir görünüme sahipsin ve insanlarla birlikteyken rahat davranıyorsun.


Biz!

Antalya bölgesini yüksek büyüme potansiyeline sahip, havalı ve yenilikçi şirketler için pazarlama uzmanlığı konusunda lider bir merkez haline getirmeye kararlı uluslararası bir ekibiz. Sermaye ve pazarlama önlemleriyle sürdürülebilirlik ve yeniliğin sadece boş sözler olmadığı ulusal ve uluslararası start-up'ları destekliyoruz. Mevcut listemizde, Kanadalı pop yıldızı Bryan Adams tarafından kurulan bitki bazlı süt alternatifleri üreten bir şirket veya Türkiye'de sürdürülebilir ve adil bir şekilde üretilen spor ayakkabılar için uluslararası bir marka gibi yükselen yıldızlar bulunuyor. Amacımız, genç ve yenilikçi pazarlama becerileriyle insanların ve şirketlerin tam potansiyelini ve ürünlerini ateşleyerek uluslararası pazar liderleri yaratmaktır.


Güzel° - Diğerlerinin tatil yaptığı yerde eşsiz bir şekilde çalış!

Hiçbir yer burası kadar güzel değil.

Emin ol: bizimleyken ilham ve iyi hisler eksik olmayacak.

Büyük oynamak ister misin? Seni destekleyeceğiz ve gelişmene katkıda bulanacağız - Serik/Antalya'da hemen kapının dibinde.

Çalışanlarımıza Türkiye'de eşsiz bir çalışma atmosferi sunuyoruz, Serik’te (Belek, Antalya) doğrudan plajda. Tüm gün boyunca içecekler, çeşitli kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri şirket tarafından sağlanacak.

Havuzlar, deniz, spor salonu, yoga seansları, CrossFit, spa (hamam, sauna) ve diğer sosyal alanlar çalışma saatlerinden önce, sırasında ve sonrasında hizmetinde olacak. ABD’deki Silikon Vadisi'nden ilham alarak, “Serik Vadisi” projemizle ekibimize projelerimize ve müşterilerimize tutkuyla bağlı olabilecekleri ve hayatın güzel şeylerine kaygısızca odaklanabilecekleri bir çalışma ortamı sağlamak istiyoruz, böylece büyük şeyler yaratmak için “mesleklerini” sürdürmek.

Aday Kriterleri

En az 1 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi) Almanca(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

İnternet Reklam Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnternet Reklam Yöneticisi İnternet Reklam Yöneticisi Maaşları İnternet Reklam Yöneticisi Nasıl Olunur? İnternet Reklam Yöneticisi Nedir? İnternet Reklam Yöneticisi İş İlanları