Geleneksel Kanal Satış Yöneticisi

Kerevitaş

Geleneksel Kanal Satış Yöneticisi

Kerevitaş

İstanbul(Asya)(Üsküdar)

İş Yerinde

İş Yerinde

3 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

348 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

348 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1944 yılında İstanbul'da bisküvi üretimi ile başlayan Yıldız Holding'in hikayesi, bugün 300'den fazla marka ile 5 kıtada 4 milyar kişiye ulaştığımız gıda-atıştırmalık ürünlerimiz ve Türkiye'nin dört bir yanındaki perakende şirketlerimizle devam ediyor. Çoğunluğu Türkiye'de bulunan 75 bin çalışanımızla durmadan daha iyiye ulaşmayı hedefliyor, 25'i yurt dışında olmak üzere toplam 46 fabrikada bisküviden çikolataya, dondurulmuş gıdadan ambalajlamaya kadar geniş bir ürün yelpazesi üretiyoruz. Ekonomik katkı, istihdam, ihracat, sosyal dayanışma ve sürdürülebilirlik alanlarında çıtayı her zaman yükseltiyoruz. "Mutlu Et Mutlu Ol" ilkesi ile toplumsal katkıya öncelik veriyor, ürün, hizmet ve sürdürülebilir sosyal sorumluluk anlayışımız ile 75 yılı aşkın süredir mutluluk üretiyoruz.


Kerevitaş Hakkında:

Türkiye dondurulmuş gıda ve margarin pazarının lider şirketi olan Kerevitaş, 1970 yılından bu yana faaliyet göstermekte olup gücüne güç katarak istikrarlı büyümeye devam etmektedir. Türk tüketicisini ‘’dondurulmuş gıda ürünü’’ kavramı ile tanıştıran ve kurulduğu günden bu yana pek çok ilke imza atan Kerevitaş, bugün SuperFresh markasıyla 21 kategoride 400’ün üzerindeki ürünüyle dondurulmuş gıda pazarının en zengin ürün portföyüne sahip şirketi konumundadır. Dondurulmuş gıda kategorisinde unlu mamuller, sebze ve meyve ürünleri, patates ve kroket ürünleri, et ürünleri, donuk fırıncılık ürünleri ve tatlı ürünleri tüketiciyle buluşmakta, konserve kategorisinde ise ton balığı konserveleri, mısır ve sebze yer almaktadır. Kerevitaş, 2017 yılında Besler Gıda ve Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. (“Besler”)’deki payların tamamını satın almasıyla birlikte faaliyet alanını bitkisel yağ ve margarin üretimi ve pazarlamasını da içerecek şekilde genişletmiştir. Yağ İş Birimi, sıvı yağ ve margarin alanlarında üretim yaparak Türkiye’de ve dış pazarlarda bu ürünlerin satış ve pazarlamasını gerçekleştirmektedir. Tüketici margarin, EDT (Pastacılık/Catering ve Endüstriyel Yağlar) ve Yemeklik ana kategorileri altında Bizim Yağ, Teremyağ, Luna, Ona, Ustam ve Evet başta olmak üzere toplam 50 marka ve 417 SKU üretim ve satışını yapmaktadır. Bugün, dondurulmuş gıda ve bitkisel yağ ve margarin üretimini toplam 5 fabrikada en son teknoloji ile sürdürmektedir. Kerevitaş ürünlerinin, hammadde seçiminden son tüketiciye ulaşana kadar geçtiği tüm aşamaları titizlikle ele alınmaktadır. Kerevitaş kalite anlayışı ve koşulsuz müşteri memnuniyeti prensipleri nedeniyle ulusal ve ihracat pazarlarında sürdürülebilir büyüme ve başarı elde etmiştir. 1.500’ün üzerinde çalışanıyla, 6 kıtada 60’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren Kerevitaş’ın merkezi İstanbul’dadır ve 1995 yılından bu yana Borsa İstanbul’da işlem görmektedir.

Faaliyet gösterdiği sektörlerde lider konumda bulunan Kerevitaş’ın sürdürülebilir büyümesinin ve başarısının temelinde, istikrarlı kaliteye ve müşteri memnuniyetine verdiği önem bulunmaktadır.

Kerevitaş benimsediği sürdürülebilirlik odağıyla; çevresel etkisini uluslararası standartları esas alarak yönetmekte, işimizin ve dünyamızın geleceğini güvence altına almak için çalışmaktadır. “İnsana Yatırım” vizyonu doğrultusunda hayata geçirdiğimiz proje ve uygulamalar sayesinde adil, güvenli ve eşitlikçi çalışma ortamları sunmakta ve en çok çalışılmak istenen şirketler arasındaki konumunu güçlendirmektedir. Yıldız Holding Kadın Platformu öncülüğünde yürüttüğü çalışmalarla, iş dünyasında fırsat eşitliğinin tesis edilmesine ve kadınların güçlenmesine yönelik etkili adımlar atmaktadır.


Bu ilkeleri esas alarak en pratik, taze ve lezzetli ürünleri tüketicilerine sağlıklı ve güvenli bir değer zinciri ile sunan lider ve yenilikçi bir marka bünyesinde görev alarak kariyerinize değer katacak benzersiz bir deneyim edinme fikri sizin de ilginizi çekiyor mu?


Eğer bu heyecan verici yolculuğun bir parçası olmaya hazırsanız, sizi Satış Yöneticisi (İstanbul Asya Bölge) pozisyonuna başvurmaya davet ediyoruz. Gelin, olağanüstü ürünlerimiz ve hizmet anlayışımızla tüm dünyaya mutluluk dağıtmanın coşkusunu her birlikte paylaşalım!



Seni Neler Bekliyor, Sorumlulukların Neler Olacak?

  • Kendisine verilen satış hedeflerinin gerçekleştirilmesi
  • Sorumlu olduğu bölgedeki tüm müşterilerin düzenli aralıklarla ziyaret edilmesi. Potansiyel müşterilerle iletişim kurulması ve yeni müşteri kazandırmaya yönelik çalışmaların yürütülmesi.
  • Satışı artırıcı aktivitelere yönelik planlama yaparak lansman ve öncelikli ürünlerin noktalarda bulunurluğunun sağlanması, şirketçe belirlenmiş promosyonların (fiyat ve ilave teşhir), satış noktalarında uygulanması
  • Hizmet ve ürün kalitesinin artırılması için satış noktasından sipariş alınması ile sevkiyat yapılması, tanzim teşhirinin (son kullanma tarihi vb) yapılmasına kadar olan sürecin belirlenen kriterlere uygun işleyişinin sağlanması
  • Market Aktivite Elemanları ve plasiyer rutlarının hazırlanması, belirlenen rut planına gore çalışmalarının sağlanarak kontrol edilmesi ve performanslarının arttırılması
  • Piyasadaki trendlerin, rakip faaliyetlerinin, rekabetin izlenmesi, risklerin takip edilmesi ve raporlanması, gereken durumlarda öneriler sunulması



Beklediğimiz Nitelikler Neler Olacak?

  • Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun
  • Hızlı tüketim sektöründe Perakende kanalında en az 4 yıl deneyim sahibi
  • Ms Ofis programlarını kullanabilen



Seni Öne Çıkaranlar Neler Olacak?

  • İnsan ilişkilerinde başarılı, etkin iletişim ve temsil yeteneğine sahip
  • Takım çalışmasına yatkın
  • Sonuç odaklı ve problem çözme yeteneği güçlü
  • Analitik düşünme becerisine sahip

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Yapılmadı, Muaf
B sınıfı

Satış Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Yöneticisi / Yönetmeni Satış Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları Satış Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? Satış Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? Satış Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları
Hakkımızda

Kerevitaş

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİYıldız Holding A.Ş. (“Şirket”) o

Detaylı Bilgi

Satış Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Yöneticisi / Yönetmeni Satış Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları Satış Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? Satış Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? Satış Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları